Najnovšie recenzie zo sekcie Nadstavce ku kuchynským robotom
- som velmi spokojna
Klasický strúhací disk na zemiaky. Nie je veľmi o čom písať.
- Cesto krásne rovnomerne rozvaľká. Cena je prijateľná a domáce cestoviny sú viac domáce, keď sa krájajú ručne
- žiadnu
Zatiaľ neodskúšané.
Zelenina nakrájané za okamih krásne, úhľadne, bez námahy. Paráda.
- aj ked je maly mlyncek, melie velmi dobre a richle. sme prekvapene ako dobre funguje stroj. A motor/mixer MUM je silna takze dobre kombinacia. Sme celkom spokojny, kvalita je vyborna.
- dobre melie, ani jeden krat nezapchalo a maso celkom bolo mastne.
- we were a bit shocked how small the meat grinder was as it was delivered, but after use we were very satisfied, alwell as suprised how well it minces and this without any blockage, even if we had a lot of fat inbetween. (lamb-meat)
- opening/size of the holes in grinder (4 mm) were perfect for nicely minced meat, no need to buy the other 2 possibilities ( 3 / 6 mm holes)
- extra kotuce 3 a 6 mm netreba kupit, maso bolo vyborne na 4 mm ako bol na stroj.
- mala diera na ktory pojde maso .... trva cas davat maso tam. Trpezlivost :) Kedze sme zabijali ovca mali sme vela maso. Ale aj tak bolo dobre. Profesionalny stroj by bolo o vela drahsie.
- because of the small opening you have to take some time putting the meat in. Patience :) As we had a lot of meat it took some time. But still the grinder did a good job.
- Nemusím ručne vaľkať cesto
Je to paráda robila som hranolky, strúhane jablká zatiaľ.
Je to veľkosť, ktorá chýba v základnom príslušenstve
Melieme hlavne mak, dá sa pohodlne nastaviť, výsledok je výborný. Trošku mi vadí, že je telo plast.
Ešťe som ho neskúšal
teším sa, nemusím ručne strúhať
- Je to dobrý pomocník do kuchyne.
Co sa tyka mixeru - slaha perfektne. Ale co sa tyka struhania, zostavaju nepostruhane kusy ( zvysky ) na nadstavcoch, co je skoda. Ale som aj tak spokojna.
- kvalitné prevedenie, rôzne typy strúhadiel
- jednoducha manipulácia pri výmene, čistení
- plastové diely asi časom odídu
- zatial málo používaná, ale spokojnosť
- kvalita
- Pretože som ho kúpil na mletie maku, tak pre podobného klienta, ktorý potrebuje mlieť mak tak nič.
- Prvý kus, ktorý som kúpil, nemlel mak vôbec. Pretože mletie maku znamená semienka rozpučiť (rozdrviť) tak, aby sa zo semienka dostal von tuk. Pokiaľ chcete rozsekať mak na prach, stačí na to mlynček na kávu, Pri nastavení prvého kusu na jemné mletie (jedine vtedy dochádza k úplnému pomletiu maku a mak neškrípe pod zubami) sa mlynček úplne upchal a pomletý mak nevypadával z mlynčeka vôbec. Je to spôsobené vertilálnou konštrukciou mlecieho mechanizmu, pretože pomletý mak je potrebné z mlynčeka vytláčať von prídavnou vrtuľkou. (Napr. Eta Gratus melie mak výborne, pretože má horizontálnu konštrukciu mlecieho mechanizmu. Avšak Gratus má zlý krouhač :-)). Prvý kus som vrátil a ten ďalší už dokáže mlieť tak na 80%. Mechanizmus nastavenia mletia musí byť nastavený na úplne jemno, optimálna rýchlosť je 3 až 4. Mlynček sa značne trápi, melie pomaly, je to dané malým mlecím mechanizmom. Nedávam mu dlhú životnosť.
Mletie maku v domácom prostredí je tradičné najmä v Čechách a na Slovensku. Preto sa mlynček na mak ako bežné príslušenstvo k väčšine kuchynských robotov nepredáva. Aj tento mlynček MUM5 nie je primárne určený na mletie maku, ale iných obilnín, ale to som neskúšal, pretože to nepotrebujem. Jediný konkurenčný výrobok, ktorý som spoznal a melie mak naozaj výborne, je ETA Gratus.
- zavitovka - snek ma moznost sa vysunut, nie je fixovany
Kvalita sa vidí na prvý pohľad. Neplatím len za značku, ale aj za kvalitu.
Zobrazujem 241 - 260 zo 437 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...22 Ďalšie »