Najnovšie recenzie zo sekcie Nadstavce ku kuchynským robotom
- výborný doplnok k KitchenAid FPPC
- struhadla na rôzne potraviny.
- ostre, lahko kraja
- nic
- prijateľná cena
- chýba strúhadlo na jemné strúhanie
nechápem, prečo nieje súčasťou robota KR 404, ale treba doobjadnávať.
nemá strúhadlo na jemné strúhanie
- jednoduchá montáž a obsluha
- dobrá kvalita mletia
- neviem o žiadnych
- Jednoduchá montaz, melie úplne najemno
- Nic
- melie dobre korenie, dobre vyvazenie nozov - tichy chod
- viac som zatial neskusal
- az velmi masivne a tazke otvorit/zatovit. Moja zena to nedokaze. V podstate to iste co vravia na amazone :)
je to fajn, ale stoji to vela.
Zatail to vnimam tak ze musim najst v mlynceku uzitok pre tie peniaze, co som do nich vrazil :)
- melie rýchlo, zloženie mlynčeka je bezproblémové, nádobka je dostatočne veľká
- vyššia cena ako pri všetkých doplnkoch robota
Mlynček na obylie doporučujem, je to užitočný doplnok, pomelie údajne aj kávu, to som ešte nevyskúšala
- trosku mensi objem nadoby
Zatial funguje ako ma.
- Plní, čo som očakávala
- Nic
- tri možnosti mletia mäsa,masívne prevedenie
- hrdlo na plnenie mohlo byť širšie
zatiaľ spokojnosť
- ... vyraba zmrzlinu
- ... pred kazdym pouzitim musi ist chladiace zariadenie na 18 hod do mraznicky
- ... max. mnozstvo cca. 0,5L na jeden krat
- ... absencia slovenskeho navodu
... priemerny vyrobok - skutocne zvazte, ci sa Vam to za tych cca. 50 EUR oplati
- Rýchlosť strúhania niektorých zelenín.
- Zelenina zostava v strúhacích valcoch (nevypadáva).
- Nevhodné pre strúhanie kapusty.
Výrobok ma uspokojil len čiastočne. Očakával som od výrobku viac.
- Skúsenosti máme s mletím maku - sme spokojní
- Pozor pri skladaní mlynčeka po umytí - ľahko sa môže stať, že pretočíte závit. V takom prípade sú náklady na opravu mlynčeka nerentabilné, treba kúpiť nový.
Kúpili sme tento mlynček aj po tom, čo sme prvý museli vyhodiť z dôvodu neopraviteľnosti. Žiaľ, je to jediný možný mlynček na mak pre robot zn. MUM rady 4.
- dostatočný výkon aj kvalita
Chýba v základnej zostave
- Mlynček som kupovala za účelom mletia obilia. Obilie bolo kvalitné, suché, pri mletí som postupovala presne podľa návodu. Žiaľ, ani po nastavení na príslušný stupeň (aj ten, ktorý má mlieť úplne najemno) obilie bolo zomleté iba na hrubý šrot, čo mi vôbec nevyhovovalo. Tento už raz zomletý šrot som zomlela opakovane, ale nič sa na jemnosti mletia nezmenilo, preto som neskúšala mlieť nič iné, mlynček som dôkladne očistila a vrátila naspäť. Na základe tejto skúsenosti predpokladám, že napríklad sezamové semienko musí mlynčekom prejsť bezo zmeny. Je to škoda, predpokladala som, že výrobca vyrobí rovnako kvalitné príslušenstvo k mixéru, ako je samotný mixér Bosch radu 4, ktorý používam minimálne raz do týždňa cca 6 rokov a je stále rovnako funkčný s kvalitnými výsledkami a to napríklad aj pri miesení pomerne hustého cesta na chlieb, či kysnutého cesta. Škoda, tento mlynček na obilie si viac neželám.
Možno niekomu vyhovie, za mňa ale - tento produkt nie.
kvalita za rozumnú cenu
- mak nepomelie
po malinkej chvíli sa mak v mlynčeku zlepí a koniec, neprepadne ani zrnko
super
- Vyskúšaný, strúha dobre - tak ako som očakávala :-)
Zíde sa v kuchyni každej slovenskej kuchárky.
Mala som skúsenosti s podobným produktom.
Používam ho skoro denne, na sekanie, krájanie, mixovanie.
Odporúčam. Je šikovný, ľahko sa s ním pracuje. Mohli použiť jednu nádobu na sekáčik a odšťavovanie, bolo by to praktickejšie a menej vecí na skladovanie.
Zobrazujem 321 - 340 zo 437 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...22 Ďalšie »