Najnovšie recenzie zo sekcie Nadstavce ku kuchynským robotom
- funguje dobre
odporúčam
- strúha vyborne
- neviem uviest
odporúčam
Bosch MUZ45RS1
Pridané: 18. decembra 2015
(naposledy upravené 18. decembra 2015)
Zakúpený v www.marketworld.sk
- strúha dobre, ako má
- materiál je veľmi tenký, kotúč sa ľahko prevalí , keď silnejšie zatlačím a zdefermuje sa. Toto je už druhý za cca 1/2 roka..
- Po skončení ostáva veľa nepostrúhaného - asi je to však konštrukciou robota (Bosch MUM 54240)
inú možnosť výberu aj tak nemáte - výrobca by mohol zvýšiť tuhosť strúhadla
Som spokojný
- dobra cena
- nezistil som
celková spokojnosť
Bosch MUZ5GM1
Pridané: 14. decembra 2015
(naposledy upravené 14. decembra 2015)
Zakúpený v najtovar.sk
- dobrá cena
- nziistil som
vyskúšal som ho len raz a bol som spokojný
Electrolux Accessory MG
Pridané: 12. decembra 2015
(naposledy upravené 12. decembra 2015)
Zakúpený v HEJ.sk
- Skvele šľahá a mixuje. Super je osvetlenie vnútrajška miešacej nádoby....vidíte čo miešate a pridávate.
- Trochu vyššia hlučnosť pri vysokých otáčkach.
Je praktický a výkonný, dizajnovo skvele zapadne do každej kuchyne.
- Bol to darček k robotu.
100 % spokojnosť, zatiaľ môj najlepší mlynček na mäso.
Odporucam
- na mak nepoužiteľný
ak kupujete kvôli potrebám mletia maku tak neodporúčam!
- rychlo zomelie, lahke cistenie
- trochu vyssia cena
Zatial som mlela kavu, korenie, chilli omacku. So vsetkym uplna spokojnost. Velmi prakticke su viacere sklenne nadobky na uzavretie.
- Som max. Spokojna
- Obj.som na zaklade hodnoteni a nesklamal vobec
Odporucam max.
- sluzi svojmu ucelu
spokojny
- masívny, aj keď malý
- pomerne hlučný
jeobotu to prídavné zariadenie ku kuchynskému
- zaberá málo miesta,
- všestranný pomocník
vyskúšala som všetky funkcie, zatiaľ som spokojná
- Je celokovový a lacnejší o 20 eur ako inde
- Žiadne
Som spokojmý
- melie to mak
- pomerne jednoducha instalacia
- lahke cistenie
- treba to vediet poriadne nastavit
podla recenzii je jasne ze vela ludi je nespokojnych s kvalitou pomleteho maku cez tento nadstavec. stary rucny mlyncek podla nespokojnych ludi melie mak lepsie. skusil som nadstavec kupit s tym, ze ked bude zly, jednoducho ho vratim. po prvotnom mleti taktiez mlyncek mlel mak velmi nekvalitne. skor by som povedal ze ho sekal. aj pri zmene pritlaku mletia sa nedostavoval pozadovany efekt. ked uz je mak medzi mlynskymi kamenmi, nieje mozne kamene utiahnut este blizsie k sebe, aby mleli mak jemnejsie. treba nechat bezat mlyncek chvilku naprazdno aby sa mak spomedzi mlynskych kamenov dostal prec a neskor ich lepsie utiahnut k sebe. potom je mak spravne pomlety a olejnaty.
Melie dobre ryžu a jačmeň0, iné som neskúšala.
- Tak tento mlynček je druhý taký istý,ktorý som si kupil.Prvý nemlel k mojej spokojnosti,až prestal mleť uplne.Objednal som taký istý druhý a ten je hotový poklad.Melie špičkovo,rýchlo najemno,kvalitne.čo dodať -vyberte si.
- Teraz nemám nič proti.jednoducho teraz mam mlynček aký potrebujem
Zaujímavé v mojom prípade.Dva rovnaké mlynčeky a obrovský rozdiel v kvalite výrobku.Beriem to tak,že ten prvý je výnimka.a druhý je ten akých je ovela viac.
- ľahká manipulácia
spokojný s výrobkom
Zobrazujem 361 - 380 zo 437 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...22 Ďalšie »